Thuis

Fantac Culture Development Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

Fantac is een Japans geïnvesteerd bedrijf dat ten eerste fotodocumenten aan Chinese markt voorlegde en zijn eigen fabriek in Nanjing City vestigde. Op dit ogenblik, omvatten onze producten Inkjet-fotodocumenten, ondoordringbaar makend documenten, films, canvas & fijne kunstdocumenten enz., met besnoeiingsbladen, droog minilabbroodjes en broodjesdocument. Onze fabriek is gediplomeerde ISO9002 en ook BSCI. Ons producten & merk „FULLCOLORS“ hebben reeds winst een zeer goede reputatie in de wereldmarkt. Tegelijkertijd, verlenen wij ook de professionele OEM dienst voor vele wereld hoogste bedrijven. FANTAC is benoemd om de fabrikant en de algemene verdeler van het Huis & het Bureaumedia van Kodak, met inbegrip van Kodak-Fotodocumenten en Kodak-Specialiteitmedia voor de Desktopprinters van de consument sinds 2009 te zijn.

 


De grootste fabrikant van digitaal document en leverancier van oplossingen voor weergave in China
Van de de Desktopweergave van KODAK globale het merkvergunninghouder en authorizer
De strategische partner van Canon in China
Canon & Fantac-Oplossingsr&d Centrum
De waardeketen integrator van digitale weergave
De productiewaarde van 2017 is $40.000.000

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons bedrijf werd gevestigd aan het begin van Inkjet-technologie ingegaan in de markt van China, voerden wij de eerste Mutoh-printer voor openlucht reclame in. Onze naam FANTAC is „fantastisch“ van het woord. Na dat, beginnen wij onze transformatie van output druk aan verkoop, productie, R&D en oplossingen.

Wij zijn niet alleen een leverancier van Inkjet-documenten, maar ook verstrekken vele die oplossingen voor weergave op eindklanten wordt gebaseerd.Fantac Culture Development Co., Ltd

Fantac Culture Development Co., Ltd Fantac Culture Development Co., Ltd
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : Kodak/Fullcolors/FANTAC

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 50000000-80000000

Opgericht Jaar : 1994

Export pct : < 10%